טיפול במיומות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

29/10/2004 | 15:43 | מאת: לילוש

קראתי את הטיפול החדשני באולטרא סאונד ממוקד ברצוני לדעת האם בכל מצב ניתן לטפל בזה. כיון שבפני הועלו האפשרויות לטיפול אולם נאמר לי שמטיפול זה לא ניתן לקחת היסטולוגיה ולכן האפשרות הנראית לרופא היא כריתת המיומות ונסיון לשימור הרחם. אני עדיין לא נתתי את תשובתי הסופית הייתי מאד רוצה לשמוע אלו מגבלות כרורות בטיפול החדשני לפני שאני הולכת לטיפול פולשני כל כך.

29/10/2004 | 22:18 | מאת:

כל הצעה טיפולית יש להתאים אותה באופן אינדיבדואלי לכל אישה. חסרים לי נתונים לגבייך: גיל, סטטוס משפחתי, מס' ילדים, רצון ליהרות בעתיד, אופי מחזור הווסת, מהן תלונותייך. ועוד.......