דימום בזמן לקיחת גלולות- דחוף

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

27/10/2004 | 23:14 | מאת: טל

ד"ר אטלס/ צברי שלום, אני נוטלת מזה כ-4 חודשים גלולות מסוג "מינס". מאז המחזור שלי סדיר ולא סבלתי מדימומים בין המחזורים (כפי שצוין תחת הכותרת תופעות לוואי) לפני ארבעה ימים שכחתי לקחת את הגלולה בערב כהרגלי ונטלתי אותה בבוקר שלמחרת. בצהריים הופיע לי דימום שנמשך מאז ועד היום (כ4 ימים) ולא מראה כלל סימנים שעתיד להפסק בקרוב. עליי לציין כי דימום זה הופיע 5 ימים לאחר שסיימתי את המחזור האחרון. ממה נובע הדימום? האם זה נורמלי? אנא תשובתך במהרה!! בתודה מראש, טל

27/10/2004 | 23:31 | מאת:

אם הדימום ממושך אין טעם להמשיך בגלולות. אלא יש להפסיקם. בגלולות עם מינון נמוך מאוד כמו במינס - לא מפתיע שכל סטיה מנטילה נכונה של גלולה תשבש ותגרום לדימום.