דימום

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

27/10/2004 | 21:23 | מאת: לימור

שלום . לפני חצי שנה התקנתי את המירנה . ומאז לא קיבלתי מחזור , בפגישה עם הרופא הוא אמר לי שיתכן ולא אקבל מחזור בגלל ההתקן . לפני 4 ימים החל להופיע דימום קל והוא ממשיך ואף מתגבר מעט . האם יתכן כי המחזור חזר ? יש לציין כי הפסקתי להניק לפני כחודש (האם ישנה השפעה) . האם עלי לגשת לרופא לבדיקה או שזה אופייני להתקן? בתודה מראש

27/10/2004 | 23:43 | מאת:

כתוצאה מהפסקת ההנקה - הופיע אצלך דימום. אך יכול להיות שבהמשך הדימום ייפסק עקב הפרוגסטרון שבמירנה.