מצאתי קונדום בגופי לאחר 4 ימים שקיימתי יחסים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

18/10/2004 | 19:08 | מאת: מיכלי

שלום, זה ממש לא נעים לשאול וזו פעם ראשונה שזה קורה לי, עברתי טראומה קלה, במשך כמה ימים הרגשתי ריח נוראי שיוצא לי מהנרתיק וחשבתי שזו דלקת לא כאב לי רק ריח מגעיל , אז שמתי משחה ועדיין זה לא עזר יום אחד הגעתי מהעבודה וישר נכנסתי להתקלח ופתאום ראיתי שיוצא לי פלסטיק לבן מהנרתיק (הרגשתי כלכך נורא ובכיתי זו הרגשה כזו מלוכלכת אני לא ממליצה לאף אחת) כמובן שאת הלקח למדתי אבל רציתי לדעת אם יכול להיות לי איזשהו נזק בגוף או דלקת פנימית כי עדיין יש לי ריח לא חזק כל כך אבל יש ואני מתביישת ללכת לגניקולוג ולומר לו מה קרה אז אוליי רופאים יקרים תוכלו לעזור לי?

19/10/2004 | 16:55 | מאת: shlomi mor

שלום מיכלי א. לא להבהל. ב. תנסי מספר ימים של שטיפות של כל כמה שעות, ובמקביל להזמין תור אצל רופא. אל תתביישי דברים כאלה קורים, ואם בכל זאת את מתביישת לספר את האמת לרופא, אז רק תפני עם התלונה על הריח הרע , ושהרופא יבדוק, אם יש דלקת הוא יעלה על זה במהירות. הרבה בריאות

19/10/2004 | 18:49 | מאת: מיכלי

תודה קבעתי תור ליום חמישי אני אעדכן אתכם