עזרה! דחוףף!

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

18/10/2004 | 14:28 | מאת: *+*+*+*+

אני וחבר שלי שכבנו פעם אחרנוה לפני שבועיים ויומיים..בערך...אנחנו תמיד משתמשים בקונדום ותמיד לפני שהוא גומר הוא יוצא וגומר בקונדום...המחזור שלי היה אמור להגיע לפני יומיים והוא לא הגיע...השבוע היה לי מלא בעצבים וברגשות מעורבים..רציתי לדעת אם המחזור שלא מגיע-קשור לזה ששכבנו או לרגשות שלי!!????

19/10/2004 | 16:45 | מאת: shlomi mor

שלום חמודה רע מאד שהחבר שלך משתמש בקונדום רק כאשר הוא חושב שהוא עומד לגמור. לידיעתכם יש הרבה מקרים של זליגת זרע אמנם בדמות קטנה לפני שגומרים ויכול להיות שזה מה שקרה אצלכם. בכל מקרה אני ממליץ לרכוש ערכה לבדיקת הריון ולבדוק. הדבר פשוט ביותר וניתן לרכוש בכל פארם ללא מרשם רופא והעלות עשרות שקלים בודדים. בהצלחה