בעיות עם הגלולות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

13/10/2004 | 20:22 | מאת: שירן

אני נוטלת מרסילון כמעט כחודש,אני עוברת טיפול בבלוטת התריס (לא מזמן עברתי הריסתה בעזרת יוד-אם זה חשוב על מנת לקבל תשובה...) כרגע כנראה שאין לי פעילות מוגברת של הבלוטה (ע"פ הרגשתי עדיין לא הגיעו תשובות לבדיקה.) מתחילת נטילת הגלולה הראשונה (יום המחזור הראשון) ועד היום אני מדממת דימומים שמצריכים אותי בטמפון מסוג קטן ולהחלפתו 3-4 פעמים ביום! אני גם משלשלת הרבה ותחושתי הכללית חלשה ואני עייפה. תהיתי אם ישנה התייחסות מיוחדת או הקשר בין הדברים? בקרוב (7 ימים) אסיים את החבילה ה1 ואני תוהה אם לאחר הפסקת 7 הימים לחזור וליטול מחשש שזה לא בריא ואף לא אפקטיבי מכיוון שאני משלשלת. תודה,אשמח מאוד אם תענה כי התור לגיניקולוגית הוא רק ב3.11 (ואי אפשר להקדים) בעיה נוספת כאשר מתבצע מגע מיני (לפני נטילת הגלולות) אני מדממת (במגע הראשון היה דימום שזה טבעי אך לאחר 10 פעמים דימום נוסף וכשהייתי במיון הם אמרו שזה בסדר ולא מזמן אירע עוד דימום האם יש להתייחס לזה בצורה מסויימת?)

14/10/2004 | 17:56 | מאת:

אם את מדממת יש להפסיק את הגלולות. לגבי בעיות גינקולוגיות שהכרת - יש לבצע בדיקה גינקולוגית בתור שנקבע לך.