HPV בפתח הנרתיק

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

06/10/2004 | 12:29 | מאת: נועה

אני סובלת מצריבה בזמן ולאחר קיום יחסי מין ממש בפתח הנרתיק. רופא הנשים אבחן שמדובר ב-HPV והמליץ לי למרוח ג'ל מרדים באזור לפני קיום יחסי המין. זה לא ממש עוזר (וגם לא נוח). האם יש פתרון לבעיה ?

08/10/2004 | 14:08 | מאת: שרון

הי, על-סמך מה הרופא אבחן שמדובר ב- HPV? האם נלקחה ביופסיה? האם יש סימנים לקונדילומה (יבלת הנגרמת כתוצאה מוירוס HPV)??? הסימפומים שאת מתארת יכולים להיגרם כתוצאה מגורמים שונים, החל בזיהום כלשהו, פטרייתי, חיידקי או ויראלי, וכלה במצב כרוני הנקרא וסטיבוליטיס- דלקת מבוא העריה. יש לגשת לרופא המתמחה בבעיה (כי רבים מהגניקולוגים אינם יודעים כיצד לאבחנה ולטפל בה). אני מציעה לך להיכנס לאתר הישראלי לוולוודיניה ווסטיבוליטיס- www.vulvodynia.org.il תוכלי למצוא שם הסברים מפורטים על התופעה וגם רשימת רופאים ומטפלים המתמחים בתופעה.

11/10/2004 | 08:56 | מאת: נועה

שרון תודה רבה - התיאור באתר תיאר את אחד לאחד את הרגשתי. אצור קשר אם אחד הרופאים. ושוב תודה!