נטילת גלולות לאחר לידה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

04/10/2004 | 21:25 | מאת: שירה

לד"ר שלום, ילדתי בחודש 6/03. לאחר כ 6 שבועות הלכתי לביקורת אצל הרופא שלי. שאלתי אותו מתי אני יכולה להתחיל לקחת שוב גלולות והוא אמר שכבר עכשיו ונתן לי מרשם. למעשה התחלתי לקחת גלולות עוד לפני שהגיע לי מחזור "טבעי". בדיעבד אני קצת מצטערת כי עכשיו אני חוששת שאם אפסיק את הגלולות לא אקבל מחזור. השאלה שלי היא האם העובדה שלקחתי גלולות השפיעה על שיקום הגוף לאחר הלידה או שאין קשר בין הדברים? ואם אני עכשיו מפסיקה גלולות למה אני צריכה לצפות מבחינת המחזור? המון תודה.

04/10/2004 | 23:36 | מאת:

פנית לרופא והוא בדק והמליץ על גלולות - אז למה לא להמשיך ללכת על פי המלצתו ?! מכל מקום אם תפסיקי את הגלולות - צפוי דימום וייסתי תוך מספר ימים מהפסקת הגלולה.