תעזרו

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

29/09/2004 | 21:15 | מאת: עניין אישי וחשוב

אני בת 16 וחצי ולא נרטבת בקיום יחסי מין...אני אפילו לא בטוחה שנקרע לי קרום הבתלוים(איך בודקים?)מה עושים כשלא נרטבים ביחסי מין?האם כל חיי המין שלי יהיו כך?

02/10/2004 | 21:19 | מאת: מרב

אני מאוד מקוה שאת נוטלת אמצעי מניעה ואו בן זוגך. בגילך את לא אמורה להיות מודאגת מקיום יחסי מין אלא מלימודים וחיי חברה אחרים. אבל אם בכל זאת סביב זה סובבים חייך גשי לרופא נשים לבדיקה והוא יאמר לך מה הבעיה לאחר שיבדוק אותך. באותה הזדמנות תבקשי גלולות כדי שלא תכנסי להריון. מרב