שתלי סילקון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

28/09/2004 | 10:21 | מאת: דניאל

אני בת 25 וברצוני לדעת האם שתלי סילקון בחזה מפריעים להנקה? האם הסברה אשר רווחה עד לפני כמספר שנים -שתלי סיליקון עשויים להתפוצץ או לדלוף במהלכו של ההריון נכונה? תודה רבה

28/09/2004 | 23:53 | מאת: אני

הי, ע"פ רוב בעת ניתוח השתלת סיליקון חותכים את צינוריות החלב כך שלא ניתן להניק יותר בכלל. השתלים של היום עשויים ג'ל צמיג כך שקשה להם מאוד לדלוף, אבל תמיד יש יוצא מן הכלל (אני מכירה באופן אישי) ורופא שיגיד לך אחרת אינו דובר אמת. בכל מקרה צריך לקחת בחשבון שאורך חייו של שתל, גם החדיש ביותר, הוא עד 15 שנים ואז צריך לעבור את כל הסיוט מחדש. מקווה שהייתי לעזר. בעלת נסיון.