הצילו הצילו בעיית גלולה!

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

22/09/2004 | 23:16 | מאת: לילית

שלום רב, אתמול, יום שלישי, חשכו עיניי כשגיליתי ששכחתי לקחת גלולה מיון ראשון, אז לקחתי אתמול 2 גלולות- יום ראשון ושני. את הגלולה של אותו היום (שלישי), לא לקחתי כי פחדתי לקחת יותר מ2 גלולות בבת אחת. כמובן ששכחתי לקחת היום בבוקר (רביעי) את הגלולה של ליל אמש. להפתעתי הרבה גיליתי שקיבלתי מחזור. עכשיו אני בבעיה, אני לא יודעת מה לעשות עם 2 הגלולות- של יום שלישי ושל היום. לקחת אותן כרגיל, או שאולי לחכות ולהתחיל שוב? בקיצור, תסבוכת מאין כמוה, לסנילית שכמותי. בבקשה, נשים יקרות ודוקטור נכבד, עזרו לי!!! רוב תדות, לילית

23/09/2004 | 19:27 | מאת: הצילוווווווווווווווו

בבקשה זה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףף. אה כן, אחרי שרשמתי את ההודעה, לקחתי את 2 הגלולות הנותרות, כשאני עדיין במחזור. זה מסוכן?

24/09/2004 | 03:27 | מאת: שירה

חהבא, אל תקחי שתי גלולות יחד. זה גורם לדימום אם זה כבר קרה לקראת סוף חפיסה תספרי 7 ימי הפסקה מהגלולה האחרונה ותתייחסי לזה כמו וסת רגילה. תתחילי חפיסה חדשה אחרי 7 ימים ושוב- לא לקחת שתי גלולות יחד ,כתוב גם בעלון של הגלולה את זה