מעקב זקיקים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

21/09/2004 | 08:57 | מאת: אלי

שלום, אני בת 27. יש לי שחלות פוליציסטיות. משך המחזור שלי כ- 45 יום. בבדיקת אולטרסאונד שבצעתי ביום ה- 21 למחזור נצפו אצלי באחת השחלות זקיקים בגדלים 12, 11, 10 וקטנים. הייתי רוצה לדת בבקשה: 1. מה זה אומר שרק בשחלה אחת יש זקיקים מתבגרים (בשניה כולם קטנים) 2. מהו קצב גדילת הזקיקים (אם ניתן לדעת כזה דבר) 3. באיזה גודל של זקיק בערך מתרחש הביוץ? אודה מאוד לקבלת המידע

22/09/2004 | 00:35 | מאת: ט.

שלום, אם אני לא טועה הביוץ מתרחש בגודל 18-21 עשיתי פעם בדיקה כזאת, היה לי זקיק 19 ו-17 ורופא אמר שאני צריכה לנסות עכשיו ובימים קרובים. אין לי שחלות פוליציסטיות, אז קשה לי להגיד במדויק מתי, זה פשוט ממה שנאמר לי. בהצלחה