מודאגת בקשר לציסטה.

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

20/09/2004 | 18:45 | מאת: מיכל

שלום רב! אני בת 26 נשואה בלי. עברתי בדיקה ,צילום דו"ח סריקה על קולית-אגן קטן. בדיקה בשחלות ואני מודאגת... אשמח אם תעזור לי. יצא לי בטפולה ימנית- שחלה בגודל 42*44 מ"מ. בתוכה ממצא ציסטי צלול בקוטר 37 מ"מ. לא נצפו זרימות מבממצא. אני ממש מודאגת מה זה אומר? האם הכול תקין? ואין לי ממה לחשוש מהציסטי.? הייתי לפני קבלת מחזור. בבקשה מקווה שתעזור לי. האם עדיף לעשות בדיקה שניה? או שלא צריך? בתודה מראש ושנה טובה ומבורכת.

22/09/2004 | 15:35 | מאת: מיכל

24/09/2004 | 11:41 | מאת: מיכל

שלום רב! אני בת 26 נשואה בלי. עברתי בדיקה ,צילום דו"ח סריקה על קולית-אגן קטן. בדיקה בשחלות ואני מודאגת... אשמח אם תעזור לי. יצא לי בטפולה ימנית- שחלה בגודל 42*44 מ"מ. בתוכה ממצא ציסטי צלול בקוטר 37 מ"מ. לא נצפו זרימות מבממצא. אני ממש מודאגת מה זה אומר? האם הכול תקין? ואין לי ממה לחשוש מהציסטי.? הייתי לפני קבלת מחזור. בבקשה מקווה שתעזור לי. האם עדיף לעשות בדיקה שניה? או שלא צריך? בתודה מראש. חג שמח וגמר חתימה טובה.