תנועות עובר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

19/09/2004 | 21:28 | מאת: שרה בלה

מתי מתחילים להרגיש אני בשבוע 21 + 3 ימים ועדיין לא מרגישה אציין שזהו הריון ראשון ולפני שבוע וקצת ערכתי בדיקת אולטא שראו את פעימות הלב ותנועות ... יכול להיות שיש תנועות אבל אני לא מזההה אך אפשר לדעת ומה מרגישים אני כל הזמן חוששת ומודאגת עוד מתחילת ההריון שלא היה לי קל להגיע אליו מתוסכלת

20/09/2004 | 06:56 | מאת:

את בשבוע צעיר ואין סיבה לחשוש מירידה או מחוסר תחושת תנועות עובר. המחקרים של פרופ' סדובסקי על תנועות עובר רלבנטיים בשבועות האחרונים ואז יש משמעות לתנועות. בזמן הקרוב את תתחילי לחוש בתנועות עובר אולי אפילו ברגעים אלו. שיהיה לך חג שמח.