מדבקות אוורה למניעת הריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

18/09/2004 | 18:29 | מאת: מיכל

שלום ברצוני לדעת מה עושים כאשר מדבקה כזו נופלת ומשתחררת מהגוף? האם היא יכולה להשתחרר מהגוף כאשר טובלים במים חמים כמו ג'קוזי,חמת גדר או ים המלח כאשר אני בנופש. האם באחר מהמצבים הללו יכולה המדבקה ליפול ואם כן מה עושים? האם יעילותה תפגע בכלל מהשפעות כאלו באם היא לא תיפול? אשמח לחוות דעת שנה טובה

19/09/2004 | 07:24 | מאת:

לעתים המדבקה לא נידבקת לעור ואז בלית ברירה עוברים לגלולות הרגילות. אם המדבקה דבוקה לעור היטב אין בעיה בכניסה לג'קוזי וכו'.