צמאה לידע!

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

27/08/2004 | 16:16 | מאת: ג'ולי

מה נחשב לאורך נורמלי/ממוצע/סביר של השפתיים הפנימיות. אני חושבת ששלי ארוכות מדי ומבחינה אסתטית זה מאוד מפריע לי, העניין הוא שאני לא יודעת כלום בנושא השפתיים ואין לי מושג אם האורך שלי באמת חריג או נורמלי. אני יודעת שאצל כל אישה זה שונה אבל אני אשמח לדעת פחות או יותר ממתי זה כבר נהפך להיות חריג. שמעתי על ניתוחות כדי לקצר את אורך השפתיים הפנימיות אך אני מעדיפה להמנע מניתוחים באיזור רגיש זה. אשמח לקצת ידע. תודה רבה! ג'ולי

29/08/2004 | 01:20 | מאת: שירה

אם הן יוצאות מחוץ לשפתיים החיצוניות, או אם זה מפריע בקיום יחסי מין אם יש לך ספק- תתייעצי עם הרופא יותר סביר להניח, שזה נורמאלי....

29/08/2004 | 07:06 | מאת:

כל שנה אני מבצע ניתוח כזה באישה החושבת שהשפתיים ארוכות מדי זה בערך כמו הגדלת והקטנת שד לרוב אין בעייה אך במחינה אסטטית המטופלת מעונינת בכך לפי טעמה במחינה תפקודית נוכחתי לדעת ששפתיים קטנות ארוכות יש פחות שפשוף בזמן יחסי מין ולכן אם את נהינית חבל לקלקל אם זה מפריע ואת מעונינת בניתוח פני למזכירתי 053989266