מנסה להרות עם מחזור לא סדיר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

24/08/2004 | 14:23 | מאת: יעל

שלום! בחודשיים האחרונים הפסקתי ליטול גלולות, במטרה להיכנס להריון, לאחר כחמש שנים של נטילת גלולות ברציפות. ללא הגלולות המחזור אינו סדיר. נכון לעכשיו, עדיין איני בהריון, אך המחזור מאחר (עברו 34 ימים מאז קבלת המחזור האחרון). האם ישנה דרך להסדיר את המחזור ללא גלולות (כך שלפחות אקבל מחזור בכל חודש), בכדי שיתרחש ביוץ חודשי (שמן הסתם הכרחי להיקלטות הריון)?

24/08/2004 | 14:54 | מאת: ליעל

הי יעל, העובדה שהמחזור אינו סדיר אינה מעידה על כך שלא מתרחש ביוץ אלא על העובדה שאינך יכולה להעריך מתי בדיוק הוא מתרחש. עלייך לפנות לרופא נשים על מנת להסדיר את המחזור. מנסיוני, הרופא יאמר לך שרצוי להמתין ולאפשר למחזור להתסתדר באופו טבעי. בהצלחה.

24/08/2004 | 15:22 | מאת: מרב

אם המחזור שלך לא סדיר, ככל הנראה את לא מבייצת, לכן אם את מתכננת הריון כדאי מאוד שתגשי בקרוב לרופא שישלח אותך לבדיקות דם -פרוגסטרון- שזהו הורמון הביוץ, וכך תוכלי לדעת בוודאות האם את מבייצת, כי בלי ביוץ לא יהיה הריון. בהצלחה מרב

24/08/2004 | 20:35 | מאת: דנה

המחזור שלי אינו סדיר אך אני מבייצת. עובדה, נכנסתי להריון תוך שלושה חודשים. הביוץ לא מתרחש ביום ה- 14 אלא במועד אחר אותו יש לאתר.