למישהו יש עצות לפעם הראשונה אצל הגניקולוג

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

22/08/2004 | 20:30 | מאת: שירלישיר

הייתי היום אצל הרופא משפחה בגלל כאבי בטן חזקים מאוד עד כדי שאני לא יכולה ללכת בזמן המחזור הוא הפנה אותי לגניקולוג ומכוון שאני רק בת 15 וחצי וזאת הפעם הראשונה שלי רציתי לקבל עצות מאנשים שמבינים בזה צריך להוריד שערות ??? או לא יודעת מה ?? צריך לעשות משהו מיוחד לפני בדיקה פיזית???

22/08/2004 | 21:00 | מאת: לשירלישיר

שירלישיר רצוי מאוד להגיע לבדיקה נקיה לאחר שעשית מקלחת. לגבי הורדת שערות, זה כבר תלוי בך...

23/08/2004 | 01:20 | מאת: לשירלישיר

היי, אף רופא לא מצפה ממך להוריד שערות. חשוב שתיידעי את הרופא שזו הפעם הראשונה שלך אצל גינקולוג. אם יותר קל לך, גשי לרופאה אשה. וממש אין לך ממה לחשוש או להתבייש. אם את בתולה, הבדיקה לא אמורה להיות חודרנית. אלא רק הסתכלות ובמידת הצורך אולטראסאונד חיצוני. בהצלחה

23/08/2004 | 07:28 | מאת:

אין צורך בהכנות כלשהן לרופא נשיפ פרט לזה שצריך להיות מוכנה נפשית ללא מתח וללא חרדות. בהצלחה !!!!!!!!!!