סקס ללא אמצעי מניעה!!!!

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

22/08/2004 | 20:06 | מאת: מירב

שלום רב, אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין ללא אמצעי מניעה כלשהו , חברי "גמר" לי על הבטן וטען שהזרע לא נשפך בפנים אני ממש חוששת לא נטלתי פוסטינור או שום דבר וכעת אני חוששת מה עליי לעשות דוקטור?? אנא עזור לי דחוף בתודה מראש, מירב.

22/08/2004 | 21:06 | מאת: לילך

כפי שודאי ידוע לך, יחסי מין לא מוגנים עלולים להסתיים בהריון. ה"שיטה" בה אתם נוקטים של "לגמור בחוץ" אינה בטוחה. אם מאוחר מידי לפוסטינור, עקבי אחר המחזור וודאי שאין איחור אין טעם להיכנס ללחצים מיותרים. לחץ עלול לגרום לאיחור...