יסמין והרמונט

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

22/08/2004 | 18:46 | מאת: ננועה

לאחר שימוש של 4 שנים בגלולות הרמונט, התגלה אקטרופיון (שהתרפא) עקב כך, הרופא החליף גלולה ליסמין. ידוע לי שגלולת יסמין היא "גלולה מהדור הישן", המכילה כמות הורמונים גדולה יותר. האם נכון להחליף?

23/08/2004 | 12:55 | מאת: שלי

אני השתמשתי ביסמין, כמו שהבנתי דווקא זו גלולה חדשה עם מעט הורמונים. דווקא יסמין לא התאימה לי, והרופא רשם לי אורתוסיקלן, גלולה ישנה יותר שיש בה יותר הורמונים, כי החוסר בהורמונים בגלולה יסמין גרם לי לדימומים, אז תנסי את הגלולה אך שימי לב לסימנים. זו אמנם לא הצעה של רופא, אך אני משתפת אותך בידע שלי.