מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

22/08/2004 | 10:52 | מאת: ויקי

ביתי בת ה-12 קיבלה מחזור האם אפשר להשתמש מההתחלה בטמפונים מהיא תדירות המחזורים בגיל כזה וכמה ימים יש דימום

22/08/2004 | 13:44 | מאת: רחלי

המחזור של ילדתך הוא מחזור רגיל, יש בחורות שמקבלות למשך 4-5-6-7 ימים, לדעתי לילדה בת 12 לא כדאי להתחיל עם טמפונים (אני אישית לא ממליצה למניעה של זיהומים ופיטריות בנרתיק) ועדיף להתחיל עם תחבושות. אבל אם את כל כך רוצה לעודד את ביתך עם טמפונים אין בעיה, פשוט תבחרי את הטמפונים הקטנים (המיני), מאחר והקטנה עוד בתולה, מחשש לקרע של קרום הבתולין.