אכזבה גדולה מכם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

22/08/2004 | 07:51 | מאת: שולי

לא ברור לי איזו משמעות יש לפורום בנושא בריאות האישה באינטרנט, אם לא מתקיימים שני תנאים בסיסיים : 1. מנהלי הפורום מתייחסים לכל פנייה, אפילו רק בהפנייה לרופא המטפל 2. ההתייחסות היא בזמן סביר כמו שניתן לצפות ממדיה זו. אחרת אני לעולם לא יכולה לדעת אם אקבל מכם תשובה, ואם כן, אז מתי, ואז אפנה לגורם אחר, ומבחינתי אין כל ערך לקיום של פורום כזה באון-ליין. חבל. אני לא אפנה אליכם יותר, וגם לא אמליץ.

22/08/2004 | 13:36 | מאת: שיר

ד"ר צברי, בעבר נעזרתי רבות בפורום זה. אם אי פעילות הפורום הינה זמנית, אז מן הראוי להודיע על כך. אם המצב אינו זמני, גם אז כדאי לפרסם הודעה ולהפנות את הבנות לפורומים אחרים העוסקים בנושאים דומים. כך או כך, תודה רבה לך על פעילות זו הנעשית בהתנדבות.