ציסטה ברחם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

03/10/2001 | 12:50 | מאת: רותי

ד"ר שלום! אני בת 26 ויש לי ילדה בת שנתיים. כרגע אני בהיריון בשבוע 8 ולפני כמה ימים עשיתי אולטראסאונד וגילו לי ציסטה בגודל 8 מ"מ ברחם ליד שק העובר. לפי דברי הרופא ההיריון תקין (ההיריון הקודם היה 100%) וצריך רק לעקוב אחר הציסטה. בכל זאת אני מודאגת ורוצה לשמוע עוד פרטים, כמו איך זה נוצר, איך ואם זה ייעלם, למה זה יכול לגרום, מה הסיכונים הכרוכים בזה ועוד. רציתי גם לדעת אם יש קשר בין הימצאות הציסטה לבין הריצות התכופות שלי לשירותים... אני מודה לך מראש.

03/10/2001 | 19:54 | מאת:

לצערי אין ביכולתי לענות על פי הפרטים שמסרת באם בוצעה בדיקה סונוגרפית ע"י מומחה אולטראסאונד אנא העתיקי את ממצאיו ופני בשנית. בכל מקרה, אין לדעתי קשר לריצות התכופות.....אשר אופייניות למצב הריוני.