צניחת צינורית השתן

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

04/08/2003 | 11:38 | מאת: רינת

לד"ר שלום רב לפני כשנה היתה לי בריחת שתן בזמן מאמץ ולאחר בדיקה מצאו שצינורית השתן צנחה ועלי לעבור ניתוח עדיין לא עברתי עקב פחדים מהאפידורל. שאלותי: 1. לאחרונה איני יכולה להתאפק בכלל במתן שתן ורצה לעיתים קרובות לשרותים (עשיתי בדיקות שתן חוזרות ורק פעם אחת היתה לי דלקת שטופלה) וכאבי בטן תחתונה במיוחד ששלפוחית השתן מלאה (אני בת 40). האם כל המצב הזה יכול להיות בגלל בעיית צינורית השתן ? מצב זה יכול לעשות דלקות חוזרות במערכת השתן ? האם כדאי לעבור את הניתוח או שיש שיטה אחרת ? ניתוח מסוכן ? איפה בארץ הכי הרבה עושים את הניתוח הזה ?

לקריאה נוספת והעמקה
05/08/2003 | 20:29 | מאת:

לדעתי לפני כל החלטה גשי לבצע אורודימיקה יש בה אינפורמציה רבה שתשפיע על החלטתך בברכה

06/08/2003 | 08:04 | מאת: רינת

לד"ר אילן אטלס כמובן שעברתי אורודינמיקה ואז החליטו שאני צריכה לעבור את הניתוח. רק לא ענית לי על השאלות שמטרידות אותי . אבקש אם תוכל לענות לי. תודה רינת.

15/08/2003 | 10:14 | מאת:

15/08/2003 | 10:20 | מאת:

התשבוה לעל שאלותייך הם כן לכל ניתוח יש סכנות מצב אורטרלי של צניחה יכול להסביר את תלונותייך ויש אלטרנטיבות של תרגילי קגל אנא פרטי מה מצאו באורודינמיקה ואיזה ניתוח מציעים ( יש 134 ניתוחים רשומים למצב ) רצוי לבצע זאת אצל גינקולוג אורולוג עם נסיון בנושא אורוגינקולוגיה בברכה