חיסונים בזמן נטילת פניסטיל טיפות

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

26/03/2008 | 00:07 | מאת: יוליה

שלום, בני בן 6 חודשים, בעקבות חשד לרגישות לתחליף חלב עליו ליטול טיפות פניסטיל למשך שבוע. קראנו כי תרופות אנטי היסטמיניות נוגדות את פעולת מערכת החיסון. האם מותר לעשות חיסונים בזמן נטילת התרופה? (הפטיטיס B ופרבנר). תודה

26/03/2008 | 06:00 | מאת: ד"ר מיכל שטיין

אין הפרעה של תרופות אנטיהיסטמיניות על ייצור נוגדנים בתגובה לחיסון. התרופות עובדות על הזרוע של מערכת החיסון הגורמת לתגובות אלרגיות.

23/05/2008 | 16:33 | מאת: שלום

מה כמות הטיפות שצריך ליטול FENISTIL DROPS לילדה בת שנתיים כמו"כ האם אפשר ליטול את התרופה הזאת בזמן שהיא נוטלת מוקסיפן 250

מנהל פורום חיסונים לילדים