אינפנריקס- infanrix

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

25/03/2008 | 22:00 | מאת: ענת

ראיתי באיזו כתבה בעיתון שיש חיסון פרטי בשם אינפנריקס- infanrix שמהווה אלטרנטיבה לחיסונים שניתנים בטיפת חלב. רציתי לברר האם מומלץ? מה היתרון שלו? איזה חיסונים הוא מחליף בדיוק? והאם עלי לדעת עוד מידע בנושא חיסון זה? תודה ענת

25/03/2008 | 22:49 | מאת: פרופ' אלי סומך

אין צורך לקנות את חיסון האינפנריקס באופן פרטי כי הוא ניתן שגרתית בטיפות החלב. זהו החיסון שמכיל בוריאציות שונות את המרכיבים השונים של החיסון המחומש:דיפטריה-טטנוס-שעלת-פוליו והמופילוס.

מנהל פורום חיסונים לילדים