ילדים לא מחוסנים

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

19/03/2008 | 18:18 | מאת: אירית

לבן זוגי שני ילדים בני 10 ו-7 שאינם מחוסנים, משום שאמם מתנגדת לכך בכל תוקף. מזה מס' חודשים אנו מנסים להגיע למצב שיאפשר לנו לחסן אותם, בעיקר נגד טטנוס וצהבת, אך בעיקרון בכל הנחוץ. לאור ההתפרצות הנוכחית של החצבת, אנו מאוד רוצים לזרז הליכים. נאמר לנו במשרד הבריאות שעלינו להשיג חוו"ד של מומחה ועם זה לפנות לביהמ"ש. אשמח מאוד לתשובה חד משמעית שתוליך אותנו ישירות אל החיסונים הגואלים. תודה.

19/03/2008 | 19:47 | מאת: ד"ר מיכל שטיין

אין ספק כי מתן החיסונים חשוב מאוד להגנת הילדים בפני מחלות מדבקות. באם הנכם זקוקים לחוות דעת לצורך הליך משפטי ניתן לפנות למומחה למחלות זיהומיות בילדים ואני משוכנע שהוא ייתן חוות דעת ברורה ומפורשת בנושא זה.

מנהל פורום חיסונים לילדים