חיסון פרבנר

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

19/03/2008 | 16:19 | מאת: tal

שלום, ביום ראשון אני צריכה לקחת את בני לחיסון השני של המחומש. זה יצא שבוע וחצי אחרי שקיבל את חיסון הרוטה והפרבנר (בני בן שלושה חודשים)- האם מרווח הזמן בין החיסונים מספיק או שיהיה צורך לדחות את המחומש? תודה מראש.

19/03/2008 | 19:40 | מאת: ד"ר מיכל שטיין

זה בסדר, אין צורך לדחות את החיסון המחומש כי חיסוני הפרבנר והרוטה אינם מפריעים או משבשים את מועדי חיסוני השגרה.

24/11/2008 | 22:19 | מאת: מירב

שלום! בעת קבלת המנה הראשונה של הפרבנר הייתה ביתי בת חצי שנה+20 יום. לפי הרופא המטפל והאחיות היה עליה לקבל ארבע מנות של החיסון מפני שבעת קבלת המנה הראשונה הייתה מעל חצי שנה. כיום בתי בת שנה+חודש וקיבלה את המנה הרביעית. האם בסדר או שמא הייתה צריכה לקבל רק שלוש מנות? אודה מאד על תשובה!

מנהל פורום חיסונים לילדים