חיסון לדרם אמריקה ברגע האחרון

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

25/09/2016 | 16:02 | מאת: עמית

היי, אני מתכננת לטוס לדרום אמריקה (מדינות: ארגנטינה, ברזיל, פרו, קובה ומקסיקו) לשלושה חודשים. ממריאה ב 20.11, אני משרתת בקבע עד התאריך 10.11 ולכן אני לא מקבלת הנחה מקופת חולים בה אני מבוטחת. מעוניינת לדעת באם אפשר לבצע את החיסונים בעשרה ימים שבהם אהיה אזרחית לפני הטיסה או שזה יהיה מאוחר מדיי, על מנת לחסוך במחיר החיסונים. תודה !

עמית שלום, למעשה אינני יכול לענות לך על שאלתך, משום שהכל תלוי במצב בריאות, במסלול הטיול המדוייק אותו את מתכננת, ובעיקר - למה חוסנת בעבר. אני מציע לך לפנות לאחת ממרפאות המטיילים (ניתן גם באופן פרטי) עם מסלול הטיול ופנקס חיסונים לקבלת יעוץ מסודר. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים