הקדמת חיסון הפטטיטיס A

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

11/07/2016 | 06:20 | מאת: טלי

בוקר טוב, בתי בת שנה וחודשיים ואנחנו נוסעים לסין עוד שלושה שבועות האם ניתן להקדים לה חיסון של HEP A? האם יש עוד חיסונים שכדאי להקדים לנסיעה כזו? היא קיבלה את כל חיסוני השגרה כולל המחומשת של גיל שנה. תודה רבה,

טלי שלום, גיל שנה הוא המועד המוקדם ביותר בו ניתן לחסן לצהבת A, כך שניתן להקדים את החיסון לבתך. חיסונים נוספים יישקלו בהתאם לאופי הביקור שלכם בסין ומשכו. אני ממליץ להתייעץ במרפאת חיסונים למטייל. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים