איך להמשיך בחיסונים לאחר הפסקתם

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

09/06/2016 | 01:29 | מאת: אמא

שלום נתתי לבני שתי מנות היפטטיטס בי. בנוסף כל החיוסנים של גיל חודשיים. הפסקתי החיסונים כי הייתה לו תגובה חריפה מאוד לחיסון גיל חודשים (בטיפת חלב לא הבינו וכעסו שהפסקתי לו החיסונים ולא משתפים פעולה). עכשיו הוא בן שנה ושוקלת לתת לו את יתר החיסונים או חלק מהם. 1. איך ממשיכים? 2. האם אפשר לבדוק לו את רמת הנוגדנים של היפטטיטיס בי ואז להחליט אם לתת לו המנה השלישית (הוא עדיין יונק ואני בעצמי מחוסנת להיפטטיטס בי). תודה

אמא שלום, ישנה אפשרות לבדוק את רמת הנוגדנים לצהבת B, ולהחליט לגבי המשך החיסונים לפי התוצאות (ניתן לעשות זאת דרך רופא הילדים שלכם - לבקש ביצוע רמת HBsAb. המשך החיסונים, לרבות קביעת לוחות זמנים, יעשה דרך טיפת חלב. במידה ו"הסתכסכת" איתם ואין לך רצון להתעמת אתם בשנית, אולי ניתן לעבור לתחנה אחרת? בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים