חיסון ואלרגיה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

08/06/2016 | 09:26 | מאת: יונית

שלום רב בני בן 7.5 בכתה א הוא אלרגי לחלב וקבלו בכתה שלהם חיסון משולב. האחות לא הסכימה לחסנו. היכן אני יכולה לתת לו את החיסון? תודה

יונית שלום, איני מבין מה גרם לאי-חיסונו של בנך בחיסון ה-MMRV, שכן אלרגיב לחלב פרה אינה קשורה בחיסון זה כלל. בכל מקרה, ממליץ לך ליצור קשר עם "שירות הבריאות לתלמיד" (הניתן ע"י חברות שונות בהתאם לאיזור מגורייך), ניתן לעשות זאת דרך מזכירות בית הספר. יתכן שכל שתידרשי להביא הוא אישור מרופא הילדים כי אין מניעה לחסן. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים