חיסון רוטה מנה שלישית

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

13/03/2016 | 13:24 | מאת: עינת

שלום רב עשיתי לביתי את החיסון נגד רוטה- 2 מנות ראשונות. בגי חצי שנה לא עשינו את החיסון כי בדיוק היא נכנסה למעון וכל פעם העלתה חום לסירוגין. כעת היא בת 8 חודשים ושבוע והתור לטיפת חלב עוד רחוק. קראתי באתר של משרד הבריאות שהמנה השלישית יכולה להנתן עד גיל 8 חודשים בדיוק אז כנראה שלא ניתן לה את המנה השלישית. האם 2 המנות שנתנו לה עד כה לא מקנות לא חיסוניות או שמקנות חיסוניות חלקית? תודה!

עינת שלום, החיסוניות של ביתך כרגע הינה חלקית בלבד. אני מציע לנסות ולברר בטיפת חלב אם בכל זאת ניתן להגיע, ולו לקבל את החיסון הזה בלבד (בלי החיסונים האחרים, השקילה והמעקבים) במועד. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים