דחוף - חיסון רוטה מנה ראשונה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

14/02/2016 | 20:39 | מאת: קרן

שלום רב, בתי בת 13 שבועות. מקריאה באינטרנט גיליתי שאת המנה הראשונה של הרוטה מומלץ לתת עד 12 שבועות. לצערי לא אמרו לי זאת בביקור בטיפת חלב. שאלתי, האם עדיין ניתן לתת לבתי מנה ראשונה של רוטה ואם כן, איזה סוג חיסון? הבנתי שיש 2 תרכיבים, במה משתמשים בטיפת חלב? תודה רבה.

קרן שלום, בארץ משתמשים בתרכיב הרוטטק (ROTATEQ). את המנה הראשונה ניתן לתת ע"פ תדריך החיסונים עד שבוע 14 ו-6 ימים, כלומר בזמן קצר אך עדיין אפשר :) בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים