חיסונים לתינוקות-שאלה כללית

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

31/01/2016 | 21:04 | מאת: נועה

שלום לך, מדוע מחסנים תינוקות מבלי לבדוק קודם לכן את מצב בריאותם הכללי? הרי ידוע שתינוקות שונים מגיבים שונה לחיסונים. לא עושים בדיקת דם, דופק, נשימה, וכו' וכו' וכו'... זה נשמע לי ממש מסוכן לחסן את כל התינוקות כמו עדר... תודה

נועה שלום, בריאותם הכללית של התינוקות נבדקת ע"י אחות טיפת החלב טרם חיסונם. בהנחה והינם בריאים באותה עת אין צורך בלקיחת מדדים חיוניים או בדיקות דם. במידה ואינם בריאים - החיסון נדחה בד"כ. בדרך זו, בחיסונם, אין התייחסות אליהם "כמו עדר", אלא דוקא שמירה על בריאותם ודאגה להם באופן פרטני. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים