חיסון טטנוס

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

23/01/2016 | 10:51 | מאת: אוראל ברק

ננשכתי ע"י חתול רחוב שאני נוהג לטפל בו לדאוג לו ביומיום איך לדעת אם הנשיכה מסוכנת,או מובילה לזיהום,מהם הסימנים עכשיו החשש שלי הוא כזה,בנוגע לטטנוס,החלטתי לעשות את החיסון כמה שיותר מהר,עוד מחר. כיוון שהתחלתי להרגיש סימפוטים כמו התכווצויות בלסת,עכשיו רציתי לדעת כמה זמן לוקח לטטנוס לפרוץ ולגרום לסימפטומיים באמת כלכך מעט זמן ? עברו בסך הכל שעה-שעתיים מאז הנשיכה ,או שאני סתם פרנואידי כעת ולא ייתכן שסימפטומים של טטנוס כבר פרצו במידה וחס וחלילה... ?

אוראל שלום, אין הפורום מהווה תחליף לבדיקת רופא והתייעצות עימו, במיוחד בעת הופעת תסמינים כאלה או אחרים. אני מציע לך לגשת לרופא שלך בהקדם לקבלת יעוץ. בברכת בריאות שלמה,

מנהל פורום חיסונים לילדים