חרדת חיסונים

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

29/12/2015 | 09:31 | מאת: אנטוניו

ד"ר קליביצקי יש לי ילדה בת תשע וחצי שחוסנה רק טטנוס ופוליו עקב פחדים קיצוניים שמחייבים החזקה בכוח ומכאן שחיסון כואב יותר.... אני מנסה לתת לה עכשיו את החיסונים הנדרשים ורוצה לשאול אם ישנן אחיות פרטיות שיכולות להגיע הביתה ושיש להן רקע או התמחות או ניסיון עם ילדים חרדתיים? אני לא יכול לקחת אותה למרפאה רגילה כי היא עושה "סצנות" שמשפיעות על הילדים האחרים. אשמח לכל המלצה. חשבתי על גז צחוק או טישטוש אבל קראתי שאתה לא ממליץ. האופציה היחידה שלי היא אחות פרטית שתבוא הביתה

אנטוניו שלום, איני מכיר מסגרת המטפלת או מחסנת ילדים החרדים מחיסונים, כך שאין לי המלצה מסוג זה. אני מציע לנסות להבין מהיכן נובעות חרדות קיצוניות אלה, ולטפל בעניין מכיוון זה. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים