חיסון רוטה וקוליטיס

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

06/12/2015 | 09:26 | מאת: טלי

שלום רב, אני אמא לתינוקת בת חודש וסובלת מקוליטיס מזה 17 שנה, מטופלת ברפאסל ורמיקייד ומרגישה מצויין. ביתי עתידה לקבל בעוד כשבועיים חיסון לוירוס הרוטה. ברצוני לדעת האם יש בעיה במתן החיסון עקב מחלת הקוליטיס שלי?? אציין שביתי בת השנתיים קיבלה בזמנו את החיסון ללא שום בעיה. אך בתחנת טיפת חלב נאמר לי שעקב מחלתי יש לבדוק מתן החיסון לתינוקת. אשמח לקבלת תשובה. תודה רבה!

טלי שלום, אין מניעה לחסן את ביתך לרוטהוירוס. את נחשפת לוירוס זה על בסיס גבוה ממילא. חשיפה לוירוס המוחלש של החיסון לא תעלה ולא תוריד. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים