שחזור פנקס

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

08/11/2015 | 07:06 | מאת: א

אני סטודנטית לסיעוד ובמהלך מעבר דירה ככל הנראה אבד לי הפנקס.. עשיתי שירות לאומי בבית חולים כך שעברתי הכל כולל מנטו וכרגע אין לי יכולת להוכיח את זה.. מה עושים?

א שלום, סביר להניח כי אם קבלת חיסונים בביה"ח בו שרתת, תיעוד על כך נמצא בתיקך אישי. עלייך לפנות לגורמי כח האדם שם לקבלת עותק. במידה ולא שם חוסנת, עלייך לפנות למקום בו חוסנת. רוב המקומות שומרים תיעוד ממוחשב או ידני לגבי השירות שניתן שם. במידה ולא תצליחי למצוא תיעוד, ניתן לקחת בדיקת רמת נוגדנים לחלק מהמחלות נגדן מחסנים ולקבוע את הסטטוס החיסוני שלך. במידה ואי אפשר או שתימצאי בעלת רמת חיסון נמוכה - עלייך להתחסן נגד מחלות אלו בשנית, בעודך עובדת בריאות. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים