חיסון

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

26/10/2015 | 11:17 | מאת: אלונה

שלום ביתי עתידה לעבור חיסון כיתה ב שמכיל גם טטנוס מאחר וננשכה עי אוגר במהלך מרץ השנה חוסנה טטנוס במהלך חודש זה שאלתי האם כעת תיאלץ לקבל כחלק מהחיסון טטנוס בשנית האם זה לא מסוכן איני יודעת אם ניתן להפריד בין התרכיבים במתן החיסון הנוכחי

אלונה שלום, אין מניעה שביתך תתחסן בשנית לטטנוס במגרת מתן חיסוני הדגרה, אין אפשרות להפריד בין מרכיבי החיסון, ושאר המרכיבים חיוניים לבריאותה. לא צפויות תופעות לואי מיוחדות. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים