חיסון שעלת בהריון

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

18/10/2015 | 19:14 | מאת: לי

שלום, אני בשבוע 31.5 להריון והיום לאחר התלבטויות רבות חוסנתי נגד שעלת. קיבלתי את הדף עם פרטי החיסון והשמות שם קצת שונים ממה שכתוב באינטרנט - בדף שקיבלתי כתוב - חיסון משולשת DTaP שם מסחרי אחר - bootrix האם זה החיסון הנכון? באנטרנט חיסון השעלת כתוב ברובו כ - TDaP תודה

לי שלום, אכן זהו החיסון הנכון. DTaP הוא פירוט המרכיבים הפעילים. BOOSTRIX הוא שם התכשיר בברכה,

ההבדל בין DTap ל-TDap נבע בריכוז מרכיב הטטנוס שבחיסון. אין הבדל בריכוז מרכיב השעלת שבחיסון. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים