דחיית חיסונים מנה 3 לפעוט

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

10/09/2015 | 20:36 | מאת: גדי

שלום, עברנו לפני חודשיים לחו"ל עם תינוק, כיום בן 7 חודשים. עד זמן המעבר הוא קיבל את החיסונים בטיפת חלב בהתאם לגילו-כולל אלו לגיל 4 חודשים. אנחנו מתעתדים להגיע לארץ בעוד כחודשיים- כשהוא יהיה כבן 9-10 חודשים. האם ניתן לדחות את מערך החיסונים המיועדים לפי טבלת משרד הבריאת לגיל 6 חודשים,לכשנגיע או שיצטרך להתחיל הסבב מחדש? תודה.

גדי שלום, ניתן, אם כי פחות רצוי, לדחות את החיסונים של גיל 6 חודשים עד חזרתכם, למעט את חיסון הרוטהוירוס, אותו יש להשלים עד גיל 8 חודשים. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים