חיסון בוסטר של Tdap-IPV כיתה ב

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

18/06/2015 | 14:09 | מאת: אמא

שלום רב, הבן שלי אמור לקבל חיסון Tdap-IPV בעוד שבוע. אך היות וקיבל את הבוסטר האחרון לפני 4 שנים ולא 5 שנים, אחות בית הספר טוענת כי לא ניתן לחסנו אלא רק בחיסון הפוליו. האם נכון לעשות זאת? תודה

18/06/2015 | 14:19 | מאת: אמא

התחסן באוגוסט 2011

אמא שלום, אף כי אכן ניתן לדחות את החיסון המרובע לשנה הבאה, איני רואה סיבה לעשות זאת. על מנת לשמר על הסדר הטוב, ובעיקר משם שאין בכך סיכון מיוחד, וכדי לא ליפול בין הכסאות בשנה הבאה, הייתי ממליץ לחסנו בכל החיסון המרובע יחד עם שאר בני כיתתו בכיתה ב'. בברכה,

21/06/2015 | 10:07 | מאת: אמא

מנהל פורום חיסונים לילדים