חיסון חוזר של טטנוס

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

28/05/2015 | 22:42 | מאת: אלה

שלום. בני בכיתה ב', והשנה הייתה בעיה עם החיסון של טטנוס, דיפטריה ושעלת והוא לא ניתן עד עכשיו. לפני שבוע בני נפל ונפצע והומלץ לעשות לו את החיסון נגד טטנוס ודיפטריה. עשינו את החיסון והנה הודיעו לנו ששבוע הבא עושים את החיסון הכולל טטנוס, דיפטריה ושעלת בבית ספר. אני מתלבטת, האם לעשות לו את החיסון עוד פעם, שזה יוצא תוך שבועיים הוא יקבל פעמיים נגד טטנוס ודיפטריה. הרופאה שלי אומרת שזה בסדר, שצריך לעשות, אני סומכת על הרופאה אך עדיין חוששת האם זה לא יעשה איזה נזק. הייתי רוצה לשמוע דעה נוספת. תודה.

אלה שלום, כדאי לעשות את החיסון שוב. לא צפויות בעיות מיוחדות. בברכה,

31/05/2015 | 11:07 | מאת: אלה

מנהל פורום חיסונים לילדים