הפרשי זמן בין חיסון לחיסון

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

24/05/2015 | 12:13 | מאת: קרן

ביתי בת החודשיים קיבלה את החיסון המחומש. בחיסונים הבאים חשבתי להפריד בין החיסונים על מנת שלא תקבל הכל בבת אחת. האם יש משמעות להפרשי הזמן שנקבעו בין חיסון לחיסון או שהם גמישים וניתנים לשינוי?

קרן שלום. הזמן המינימלי בין מנות המחומשת והפרבנר - 6 שבועות. לגבי רוטהוירוס - הזמן המינימלי גם הוא 6 שבועות בין מנה למנה, אך חובה להשלים את כולן עד גיל 8 חודשים. לסבר את האוזן - אין צורך בהפרדת החיסונים. גופה של ביתך יכול לשאת את לוח החיסונים ביעילות ובבטחון לפי התכנון. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים