חיסון רוטה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

25/09/2008 | 19:33 | מאת: עדי

דר' שלום, בני בן 7 שבועות. קיבל היום את המנה הראשונה של חיסון הרוטה. רציתי לדעת מהן תופעות הלוואי של החיסון? ומה דעתך על החיסון: האם כדאי לחסן את הילדים? תודה עדי

26/09/2008 | 06:38 | מאת: ד"ר מיכל שטיין

במחקרים שנעשו על מעל 130,000 ילדים, החיסונים (קימים שניים : רוטטק ורוטריקס) נמצאו בטוחים מאד. דווחו תופעות לוואי קלות של אי שקט, שלשול וכד'. אני ממליצה מאד על חיסון זה שכן הוא נותן הגנה טובה מאד נגד הצורה הקשה של דלקת המעיים הנגרמת על ידי נגיף הרוטה.

מנהל פורום חיסונים לילדים