חיסון

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

18/02/2015 | 22:55 | מאת: aa

אני חושב שהוא קיבל גם נגד שעלת רק לא כתבתי כיון שלא מצאתי את זה רשום בפנקס החיסונים וכן שנה שעברה גם קיבל חיסון והיה לו רגישות ביד מאד חזקה אודם ונפיחות יומיים בערך וכן עכשיו ביומיים הראשונים היה אודם ורגישות

aa שלום. יש לחפש זאת תחת השם שעלת או PERTUSSIS. אין דין תופעות מקומיות כגון נפיחות כאב וחום באזור ההזרקה כדין תופעות סיסטמיות כגון פרכוסים. אני מניח שאם חוסן בשנה שעברה זה היה תרכיב של טטנוס ודיפטריה בלבד. בכל מקרה, אין זה מסביר את התופעות הנוכחיות. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים