אני מחפשת פרופסוסר

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

22/01/2015 | 19:45 | מאת: שרון

אני מחפשת מוחה פרופסור שי מטפיל אוחנה זאת אנחנו מצאנו את אוחנה אמא שלי מאצה את אוחנה אבל בישראל אין רופאם שי אח שלי הולך אינו גם כפיר סבאה הוא רושם משן היה פעם אל מצאה את אוחנה נחנה שלשה שנים אח של סובל מי חסון אנחנו אנו בחיל Archnoiditis בוקשה תקשור לנו דחוף תודה רבה מספר פלפון שלי זה 0547156935

שרון שלום. תוכן ההודעה אינו ברור דיו. איני מכיר רופא בשם שי אוחנה. יתכן כי כוונתך לפרופ' שי אשכנזי, אשר מנהל את אחת ממחלקות הילדים בבי"ח שניידר, ופרסם מאמר בנושא. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים