שעלת ואנטי d

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

29/12/2014 | 20:03 | מאת: אני

מצטערת לשאול פה אבל לא מצאתי פורום חיסונים למבוגרים/הריון. אני בהריון בשבוע 21, RH שלילי ולכן אמורה לקבל חיסון אנטי די בעוד מספר שבועות. הבנתי ששבועיים לאחר מכן נהוג לקבל גם חיסון שעלת אבל בעבר שמעתי חוות דעת שאומרת שחיסון אנטי די פוגע ביעילות חיסונים אחרים ולכן אין טעם לחסן נשים בעלות RH שלילי בחיסוני שעלת. האם זה נכון?

שלום, לא מצאתי התווית נגד או עדות להפרעה של חיסון אנטי-D לחסונים אחרים. אני מציע לך להתייעץ עם הגינקולוג שלך בעניין זה. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים