חיסון גיל חודשיים וחום

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

22/12/2014 | 13:00 | מאת: כרמית

שלום, תינוקת בת חודשיים עברה אתמול יום ראשון חיסון. התינוקת במהלך שבת היתה מצוננת וגם עברה בדיקה בטיפת חלב של הרופא שאישר מתן חיסון כי לא היה חום. אתמול בערב בשעה 22:00 נמדד חום של 38.2, בארבע בבוקר חום 38.5, היום ב 11:00 חום 37.8. התינוקת מצוננת עם נזלת חירחורים והתעטשויות ושיעול יבש. המצב החמיר מאתמול. האם לגשת לרופא? איך יודעים אם החום זה מהחיסון או התפתחות המחלה?

כרמית שלום, יש לגשת לרופא. יש לשלול מחלה ברקע, גם אם החום עצמו הוא מהחיסון. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים